Podlahy Flotex® nabízejí sametovou jemnost koberce i praktičnost vinylu

Přichází chvíle, kdy je načase se rozhodnout, jakou podlahovou krytinu zvolíte do nového obydlí nebo za co vyměníte starý prošlapaný koberec? Do obýváku byste rádi podlahu, co se dobře udržuje. Do dětského pokoje zase raději koberec, od kterého je teplo na nohy. A co vyzkoušet kombinaci obojího?

1180x664 - Flotex - Vision - Wonderlab - Flamingo - 933202

Co je sametový vinyl Flotex®

Vinylové podlahy Flotex® mají sametový povrch připomínající strukturu koberce, ale zároveň si udržuje kladné vlastnosti vinylové podlahy. Jsou nejen příjemné na dotek, ale také mají výborné protiskluzné, tepelné a akustické vlastnosti. Jde o velmi odolnou podlahovou krytinu, neuškodí jí vlhko a snadno se udržuje.

Složení vinylové podlahy Flotex

Jak vypadá struktura vinylové podlahy Flotex®

Své jedinečné vlastnosti získává podlaha Flotex® díky pevnému vinylu vyztuženému skelným rounem a nahusto poskládaným nylonovým vláknům. 80 milionů těchto vláken nylonu 6.6 má stejnou pevnost jako konstrukce z bambusu, ale svojí jemností se rovná mechu.  Vlákna jsou barvena po celé své délce, nejen na povrchu, takže nevyblednou a vy si tak můžete užívat stále syté barvy dlouhá léta.

Složení vinylové podlahy Flotex

Proč si zvolit právě sametovou vinylovou podlahu

Odolná podlaha s vlastnostmi kobercové krytiny je opravdu inovativním řešením jak pro domácnosti, tak do komerčních prostor. Flotex® je nejen pružný a rozměrově stálý, ale chodit po něm je radostí. Povrchová vlákna zachycují nečistoty a alergeny bez toho, aby je zadržovala mezi sebou jako vlákna koberce. Vše tak snadno uklidíte při vysávání nebo vytírání. Ano, podlahy Flotex® lze čistit i mokrou cestou, aniž by jim vlhko uškodilo. Dokonce můžete využít čištění párou nebo strojové čištění. Podlahy Flotex® si i při každodenním provozu a úklidu zachovávají svůj vzhled a zářivou barvu. Udělají parádu jak v obýváku, tak v dětském pokojíčku, v kuchyni, a dokonce i v koupelně.

Složení vinylové podlahy Flotex

Do hlučného prostředí jako dělaná

Určitě oceníte také redukci kročejového hluku (>20dB) a pohlcování hluku z prostoru (Třída A). Tím se podlahy Flotex® výborně hodí například do rušnějších kanceláří, kde přispívají ke zklidnění prostředí. Jejich protiskluzové vlastnosti za sucha i za mokra se hodí například i k použití na zešikmených plochách a rampách. Pro pokládku celoplošným lepením si můžete zvolit formát dílců nebo rolí.

Flotex35

Představení materiálu Flotex® - video

Video pokládka vinylové podlahy Flotex®

Video pokládka vinylových rolí

Video pokládka vinylových dílců

Údržba vinylové podlahy Flotex® - video

Oprava poškozené vinylové podlahy Flotex® - video

Přečtěte si také:
Druhy vinylových podlah
Hlavní výhody a nevýhody vinylových podlah
Rozdíl mezi lepenými a zámkovými vinylovými podlahami
Rozdíl mezi PVC a vinylovými podlahami
Údržba vinylové podlahy

Prohlédněte si produkty v našem katalogu:

zavřít

Kontaktní formulář