Vinylové podlahy Eternal – nechte se inspirovat

Společnost Forbo Flooring Systems nabízí kolekci podlah Eternal Design Vinyl Sheet. Eternal je univerzální podlahová krytina se širokou škálou designů a univerzálních aplikací. Tuto kolekci lze použít téměř v každém segmentu. Ať už jde o školy, volnočasové objekty, pohostinství, pečovatelské domy nebo maloobchod, existuje design, který odpovídá náročným požadavkům.

Všechny designy byly vyvinuty týmem Forbo Vinyl Design, který sledoval trendy na trzích a s touto kolekcí nastavil nové trendy a standardy v oblasti vinylových podlah. V nabídce dekorů najdete všechny typy provedení. Řada Digital nabízí ohromující design, který nikde jinde nenajdete.

Autentické dekory dřeva i barevné povrchy

Od tradičního elegantního dubu po starodávný vzhled dřeva, tato kolekce nabízí největší škálu designů dřevěných podlah, které jsou dnes k dispozici.

Vyzkoušejte vzor kamene, betonu, i podlahu s kovovými efekty a textilními strukturami.

V nabídce jsou k dispozici i podlahy 20 barev, z nichž každá má jemný jiskřivý efekt.

Zajímavé jsou i digitálně tištěné přírodní vzory doplněné zvětšenými přírodními artefakty, jako je zkamenělé dřevo a drahokamy.

Vlastnosti a výhody

Technika povrchové úpravy PUR Pearl a PUR Wood Pearl zajišťuje optimální výsledky čištění a osvědčené zachování vzhledu v průběhu času.

Prohlédněte si produkty v našem katalogu:

zavřít

Kontaktní formulář