Kolekce podlahovin LINO Fatra

Český výrobce podlahových krytin, společnost Fatra, obohatila trh s podlahovinami o kolekci podlahových krytin v rolích s šíří 2 metry. V průběhu roku 2021 byla spuštěna nová výrobní linka, díky níž se rozšířily nejen výrobní kapacity společnosti, ale i výrobkové portfolio. Za pomoci moderních evropských technologií je tak nabízena nejvyšší kvalita s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí.

Široké možnosti využití v domácnostech i komerční sféře

Kolekce LINO Fatra v šíři 2 m nabízí bohaté množství designových možností, které vycházejí z aktuálních módních trendů a jsou efektivním řešením do domácností, kanceláří, zdravotnických zařízení, škol, restaurací, hotelů nebo lehkého průmyslu.

Nových 68 dekorů je doplněno již stávajícími podlahovými krytinami v rolích šíře 1,5 m a homogenními podlahovinami v dílcích, které vynikají odolným povrchem a svými elektrostatickými vlastnostmi.

Sortiment je doplněn heterogenní stěnovou krytinou MODUL v roli šíře 1,5 m, která najde využití v objektech s vysokým zatížením, kde je kladen důraz na hygienu a ochranu před mechanickým poškozením.

Prohlédněte si produkty v našem katalogu:

zavřít

Kontaktní formulář