Dřevěné podlahy Scheucher – ekologické a krásné

Výrobce dřevěných podlah Scheucher si dává záležet na tom, aby se ve výrobcích promítl důraz na dodržování nejpřísnějších ekologicky přijatelných norem a zároveň, aby podlahy plnily svou hlavní funkci, kterou je krásný přírodní vzhled.

Dřevěná podlaha je tím, co naplňuje interiéry příjemnou domácí atmosférou, působí hřejivým dojmem a zároveň jsou velmi luxusní. Konkrétně dřevěné podlahy Scheucher, které najdete v naší nabídce, jsou jako stvořené pro ty, co hledají souznění s přírodou a dbají na použití zdravotně nezávadných materiálů.

Ekologická výroba podlah Scheucher zaručuje zdravý prostor pro život

V průběhu výrobního procesu se na dřevěné podlahy Scheucher používají produkty bez obsahu těžkých kovů, formaldehydu, olova, TDI nebo MTI. Veškeré použité UV laky jsou bez obsahu ekologicky škodlivých látek a emisí. Jakmile jsou podlahy položeny v interiéru, stanou se úžasnou součástí prostoru.

Objevte vlastnosti dřevěných podlah Scheucher, které oceníte každý den

Poptávka po dřevěných podlahách je stále vysoká. I přesto, že se na trhu se objevují stále dokonalejší umělé podlahy v imitaci dřeva, jsou pravé dřevěné podlahy stále tím luxusním materiálem, který si do interiéru položí ti, co dokáží ocenit jejich vlastnosti. Dřevěné podlahy jsou na dotek teplé, měkké, příjemné a dostupné v mnoha barevných a strukturních variantách.

Dřevěné podlahy jsou náchylné k rozměrovým změnám způsobeným  vlivem okolních podmínek. Podle vzdušné vlhkosti dochází k rozpínání nebo smršťování dřeva (což může pro někoho znamenat problém).

Odolnost podlah Scheucher se projevuje dobrou rozměrovou stálostí a schopností zachovat si původní vzhled po dlouhou dobu. Díky lakovanému povrchu je možné podlahy rychle položit a po pokládce po nich ihned chodit. U podlah je udávaný obsah vlhkosti 7 % (+/- 2 %) a v místě pokládky je doporučována relativní vlhkost okolo 50-60 %. Pokojová teplota by se měla pohybovat kolem 20–22 °C.

Když si chcete vybrat vzhled i odstíny dřeva

Zákazník se jistě nespokojí s málem, proto jsou dřevěné podlahy Scheucher dostupné v mnoha variantách. Mezi materiály najdete tradiční dřeviny jako je dub a buk. Oblíbené je i jasanové, ořechové, třešňové a javorové dřevo. Exotičtěji bude působit dřevo merbau.

Co se týče formátu, lze volit mezi parketami a prkny. U některých vybraných dřevin lze upravit barvu dřeva použitím kvalitních nátěrů, které přizpůsobí barvu dřeva přesně požadavkům zákazníka. U vybraných druhů podlah lze využít také možnost vytvoření strukturovaného povrchu vytvářejícího trojrozměrný vzhled podlahy. U povrchových úprav je možné volit přírodní úpravu SEDO za použití olejů a vosků vytvářejících sametově matný povrch nebo dát přednost úpravě TENSEO, která podlaze dodá zářivý vzhled a vysokou odolnost.

Pro pořízení dřevěných podlah Scheucher můžete mít mnoho důvodů – chcete exkluzivní vzhled, milujete teplý dotek dřeva, záleží vám na atmosféře prostoru nebo třeba dáváte přednost přírodním materiálům. Ať už je váš důvod jakýkoliv, je dřevěná podlaha Scheucher dobrou volbou.

Prohlédněte si produkty v našem katalogu:

zavřít

Kontaktní formulář